“We halen inspiratie uit het alledaagse en proberen elk bezoek te laten voelen als de eerste keer. Vernieuwend, maar ook lekker vertrouwd. Met inspiratie uit de Aziatische keuken, waar vooral Indonesië een bijzonder plekje heeft. Maar onze inspiratie komt ook uit Helmond, en dan vooral uit onze eigen groentetuin. Het proces zien van A tot Z geeft voldoening en bovendien geeft het veel meer smaak. Laat je verrassen en geniet.”
Menu
Spicy steak tartaar**
Truffel-aardappel ijs | gerookte eidooier | pepertjes mayo | kletskop sesam | atjar | truffel-aardappel ijs | truffel | jus van sambai
Tarbot
sinaasappel | passievrucht | pompoen | vadouvan
Coquille
Rettich | radijs | dashi | knol | kaviaar | pata negra
Langoustine & kreeft**
pomtayer | wortel | Hollandse garnaal | tom yum
Rendang
ijs mango | kokos & sereh | tuintje shiso-green
Rund
paddenstoelen | 5-spice | schorseneren | spruitblad | paddo XO | ganzenlever terrine | gebakken ganzenlever | krokante peperkoek | appel
Death By Chocolate
*Alleen te serveren tijdens kerst 2022
**Vervalt bij de 5-gangen lunch
Vanaf
135
PER PERSOON
5-gangen lunch 135
7-gangen diner 175
RESERVEREN
vanaf
135
PER PERSOON
5-gangen lunch 135
7-gangen diner 175
RESERVEREN
De Rozario is goed te bereiken met de auto. Ons hoekpand bevindt zich tegenover een gemeentelijke parkeerplaats. Navigeer dus gewoon naar ons eigen adres en parkeer tegenover de deur. Mocht hier geen plaats zijn of bezoek je ons op zaterdagmiddag tijdens de weekmarkt? Vanaf parkeergarage Boscotondo of parkeerterrein Irenelaan ben je binnen vijf minuten lopen bij ons restaurant.
Bezoek je De Rozario met de trein? Vanaf station Helmond is het ongeveer tien minuten lopen. Recht door het centrum. Let wel even op dat de treinen vanuit Helmond niet tot heel laat rijden, maar we houden graag rekening met je planning.
@ DE ROZARIO / Design bureaupeters
De Rozario
Werken bij De Rozario? Dat betekend niet zomaar werken bij De Rozario
Bij ons staat persoonlijke groei centraal. Als we beter willen worden hoeven we ons alleen te focussen op wat we écht willen bereiken! En daar zullen wij bij helpen.
“The future depends on what we do in the present”
Buiten een baan en salaris bieden wij de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen op persoonlijk, technisch en spiritueel vlak. Je hoeft het alleen maar écht te willen….
Zelfstandig werkend kok
Leerling kok
Afwasser
Interesse? Stuur een e-mail met je ervaring en motivatie naar samenwerking@derozario.nl
Vanaf nu is De Rozario ook op maandag geopend vanaf 18:00!
Geniet van de reis…
– Jermain, Virginia & team De Rozario