MENUJERMAIN

Pecel klassiek 

Tartelette | taugé | pinda | limoenblad  


Pecel modern 

Bonbon | pure chocolade | pandan | pindacrème  


Rijsttafel zoals thuis 

Een greep uit de rijsttafel van papa en mama

Mama’s kip | papa’s saté | bao  


Kingfish 

Nigiri geïnspireerd

Sushi rijst | verse wasabi | ingelegde gember | sashimi van kingfish | beurre blanc dashi | rasp van geselecteerde citrusvruchten  


Lotus van tomaat 

Watermeloen | sakura vinaigrette | perkedel | pitahaya | gebrande limoenblad compote van de kern van de tomaat  


Tarbot | Langoustine

Pastinaak | bloemkool | strandkrabbenjus


Natuurrund | Ossenstaart

Zoete aardappel | shiitake | jus van BBQ | gepofte look


Rendang
*

The One and Only

Mango-ijs | kokos-serehjus | pepertjesolie | pandanolie | misomayonaise  


Coupe de Rozario 

Klassieke ijscoupe | pandanijs | citrusijs | kokos structuren | lychee | koriander | rasp van geselecteerde citrusvruchten   


138

MENUDEROZARIO

Mama’s Kip | Bao

Een greep uit de rijsttafel zoals thuis

 

Steak Tartaar

IJs van piccalilly | kletskop van sesam | pepertjesvinaigrette 

 

Lotus van Tomaat

Watermeloen | sakura vinaigrette | perkedel | pitahaya | gebrande limoenblad compote van de kern van de tomaat 

 

Natuurrund | Ossenstaart

Zoete aardappel | shiitake | jus van BBQ | gepofte look

 

Rendang*

The One and Only

Mango-ijs | kokos-serehjus | pepertjesolie | pandanolie | misomayonaise  

 

Coupe de Rozario 

Klassieke ijscoupe | pandanijs | citrusijs | kokos structuren | lychee | koriander | rasp van geselecteerde citrusvruchten   

 

111 | 6 gangen 

99 | 5 gangen

*vervalt bij 5 gangen

LUNCH

Jermain

138

 

4 gangen

80

 

3 gangen signature

75

 

3 gangen

70

 

2 gangen

60